Wednesday, September 16, 2009

selamat kembali kepada diri sendiri

aiseh, punya la lama aku tak update sampai aku lupa aku ada blog sendiri..hahaha aku mintak maaf la kat sapa2 yang rajin buka blog aku hari2 semata2 utk tengok nukilan tah papa aku ni..

sejak 2 menjak ni aku banyak menyepi..ye la, memerhati donia nih..dengan pengalaman aku sekakang kera yang tempang nih..aku rasa kat blog je aku boleh luah perasaan aku, mesej aku, pendapat aku..itu pun aku tak dapat nak sampaikan mesej aku kat orang..inikan plak nak redakan keadaan politik sekarang..haha

eh, aku tak leh cakap pasai politik..karang mak aku marah..aku xmau mak aku marah...tp kalau beliau bg terajang ok ar..boleh la aku tengok syurga kat bawah telapak kaki beliau..

gila ah..betapa mulianya mak aku (dan kita semua), beliau bagi terajang semata2 bagi aku melihat syurga dari jarak dekat...hahaha ye lah, mak kita wat papa pun utk kebaikan kita gak.. bukanya utk mak tipah belakang rumah aku tuh..tak pa, nnt aku kawen..ada anak..aku ajar bini aku buat front kick banyak2..beruntung la anak aku nnt..hahaha

tak puas merepek lg ni..ye la, lama aku menghilang..banyak idea yg datang dan pergi..dah la tu, pergi tak kembali dah..hahaha oiii idea..mana ko, datang balik!!

2 comments:

  1. Hai kucing kembar :)
    blog kita berlainan (antara ceria dan melankolik?)tapi tujuannya sama kan. :)blog satu2 nya tempat nak lahirkan pendapat dan sampaikan mesej..
    Dunia ni memang sederhana kecil.
    Salam perkenalan kucing kembar.
    like reading your blog. nah ikan masak assam satu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete